4gamers.be

Atomic Heart toont 10 minuten gameplay

Door Jay, 25-01-2019 09:55

Via IGN is een nieuwe gameplay video van Atomic Heart naar buiten gekomen, goed voor zo'n 10 minuten aan gameplaybeelden. Atomic Heart is een first-person shooter die te omschrijven is als een BioShock in de Sovjet-Unie. De game speelt zich af in de Sovjet-Unie van een alternatief universum. Spelers kruipen in de huid van P3, een special agent die een incident in een speciale fabriek moet onderzoeken. Daar blijkt dat killer robots zich tegen de mensen hebben gekeerd en een bloedbad aanrichten. Aan jou om de robots al knallend te stoppen.

Atomic Heart weet zich al een tijdje in de schijnwerpers te werken met zijn knappe graphics en character design. Omtrent een releasedatum is jammer genoeg nog niets bekend, maar de game staat gepland voor pc, PS4 en Xbox One.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.