4gamers.be

Chinese eigenaar overweegt verkoop van Jagex

Door Jay, 28-01-2019 14:09, bron: https://www.eurogamer.net/articles/2019-01-28-jagex-moves-to-reassure-runescape-players-after-its-chinese-owner-considers-sale

Het Chinese Shanghai Fukong Interactive Entertainment Co Ltd heeft laten weten dat het overweegt om de Britse studio Jagex, bekend van RuneScape, te verkopen in het kader van een reorganisatie. Het bedrijf kreeg Jagex twee jaar geleden in handen. Bij Jagex zelf benadrukken ze dat een verkoop slechts één optie is die door het moederbedrijf verkend wordt, en dat men zich hoe dan ook zal blijven inzetten voor RuneScape, wat er ook gebeurt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.