4gamers.be

"Resident Evil 3 Remake mogelijk als fans het echt willen"

Door Jay, 29-01-2019 10:03, bron: https://www.resetera.com/threads/resident-evil-2-producer-resident-evil-3-remake-coming-if-enough-fans-demand-it.96261/

De remake van Resident Evil 2 is een topper, getuige daarvan onze review. Niet verwonderlijk dus dat fans al kwijlen bij de gedachte van een Resident Evil 3 Remake. Producer Hirabayashi liet tijdens een interview alvast weten dat zo'n remake er best kan komen, maar enkel wanneer fans het echt willen. Dat was immers ook de reden waarom men een remake maakte van Resident Evil 2, omdat fans er maar bleven achter vragen.

Natuurlijk is het vrij duidelijk dat fans een remake van Resident Evil 3 zien zitten, dus als dat de enige vereiste is, dan lijkt zo'n remake haast een zekerheid. Of die er ook echt komt, dat valt natuurlijk wel nog af te wachten, maar er zijn toch veel redenen om te denken dat een Resident Evil 3 Remake redelijk evident is. Los van het succes van Resident Evil 2 Remake is het namelijk ook zo dat Resident Evil 3 zich in dezelfde stad als Resident Evil 2 afspeelt, waardoor veel assets opnieuw gebruikt kunnen worden, wat de ontwikkeling vergemakkelijkt. Dat is ook de reden waarom de originele Resident Evil 3 slechts een jaar na Resident Evil 2 kon worden uitgebracht.

Resident Evil 2 Remake screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.