4gamers.be

Pc-versie Metro Exodus tijdelijk exclusief voor Epic Games Store

Door Jay, 29-01-2019 11:13

Uitgever Deep Silver heeft aangekondigd dat de pc-versie van Metro Exodus een tijdelijke exclusive wordt voor de Epic Games Store. De game, die op 15 februari verschijnt, is momenteel al niet meer te koop via Steam, maar wie een pre-order heeft geplaatst via Steam, zal de game bij release wel alsnog via Steam verkrijgen. Wie de game via Steam heeft, zal daar ook nog de expansion pass kunnen kopen. Over een jaar, op 14 februari 2020, zal Metro Exodus ook weer gewoon via Steam verkrijgbaar zijn, nadat de exclusiviteit voor de Epic Games Store is afgelopen.

Met Metro Exodus ziet Valve weer een grote titel verdwijnen naar de Epic Games Store, waar ze uitgevers een groter deel van de koek beloven. Eerder bleek ook al dat The Division 2 kiest voor de Epic Games Store in plaats van voor Steam. Bij Deep Silver en Epic Games zijn ze uiteraard lovend over de samenwerking, terwijl Valve in een reactie laat weten dat het deze actie "oneerlijk" vindt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.