4gamers.be

Vrouw neemt wraak op overspelig vriendje door Xbox te verkopen

Door Jay, 03-02-2019 00:01, bron: https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/mum-sells-cheating-boyfriends-xbox-13877643

Eerder deze maand besloot de 24-jarige Georgia Jackson uit het Verenigd Koninkrijk om wraak te nemen op de 25-jarige Josh Maddock, haar (ex)-vriend die haar bleek bedrogen te hebben. Dat deed hij in 2016 al eens, maar blijkbaar ook nog eens vorig jaar, toen ze zwanger was van hun eerste kindje.

Door het overspel kwam een einde aan de relatie van 4 jaar, maar Georgia moest haar zinnen verzetten en wilde hem pijn doen, dus besloot ze om zijn "pride and joy" te verpatsen. Via Facebook zette ze zijn Xbox One te koop voor omgerekend 3,5 euro en daar gaf ze gratis en voor niets nog wat games en een headset bij ook.

Overigens was Georgia eerst van plan om de console gewoon kapot te slaan, maar de Xbox verkopen zou hem meer irriteren en dat was natuurlijk haar bedoeling. Bovendien wilde ze toch een beetje geld recupereren omdat ze ook al een mes onbruikbaar had gemaakt door er zijn autobanden mee plat te steken.

Geen happy end dus voor dit koppel, maar iemand heeft wel een goedkope Xbox One gescoord en wij hebben weer een belangrijke les geleerd: niet vreemdgaan als je van je console partner houdt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.