4gamers.be

Eerste DLC voor Dakar 18

Door Jay, 01-02-2019 11:16

Bigmoon Entertainment brengt de eerste DLC voor de cross-country rallysimulatie Dakar 18 uit. De eerder aangekondigde "Dakar Series: Desafío Ruta 40" is nu gratis beschikbaar voor pc, PS4 en Xbox One. Aanvullend op deze DLC brengt het team ook een gratis extra stukje content: de "Dakar Series: Desafío Inca Rally" en meer.

Dakar Series – Desafío Ruta 40

De ‘Desafío Ruta 40 Rally’ maakt deel uit van de wereldberoemde “Dakar Series”, een aantal cross-country rally’s en is het eerste evenement van deze serie dat wordt toegevoegd aan Dakar 18. De race vond plaats tussen 27 en 31 augustus 2018 in Argentinië. Net als bij de hoofdgame concentreerde het team van Bigmoon Entertainment zich volledig op het simuleren van deze challenge om het zo realistisch mogelijk te maken. Het zal de reeds bestaande wereld van de game verbeteren met nog eens 12.000 km² inclusief vijf nieuwe podia rond het prachtige platteland van Argentinië. Om ervoor te zorgen dat spelers niet verdwalen in de uitdagende wereld bevat de DLC gloednieuwe roadbooks – opnieuw gebaseerd op de originele materialen die tijdens het evenement aan de chauffeurs zijn uitgedeeld.

Dakar Series – Desafío Inca Rally

Het tweede evenement dat wordt toegevoegd aan Dakar 18 is de ‘Desafío Inca’. Deze race vond plaats tussen 13 en 16 september 2018 in Peru. De extra content viert de 100% Peruaanse Rally en introduceert 3 nieuwe podia rond de prachtige Inca-woestijn. 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.