4gamers.be

Shaggy van Scooby-Doo NIET speelbaar in Mortal Kombat 11

Door Jay, 09-02-2019 00:00, bron: https://gonintendo.com/stories/328090-netherrealm-wants-you-to-know-that-shaggy-will-not-be-in-mortal-k

Misschien weet je het, misschien ook niet, maar de laatste tijd is Shaggy van Scooby-Doo uitgegroeid tot een meme, waarbij Shaggy wordt voorgesteld als een stiekem toch wel heel krachtige kerel voor wie geen vijand te sterk is. Koppel dit aan de recente aankondiging van Mortal Kombat 11 en je krijgt een hoop fans die hoopten om Shaggy in de game terug te zien. Dat zou niet eens zo moeilijk zijn, aangezien zowel Scooby-Doo als Mortal Kombat ondergebracht zijn bij Warner Bros., al is het natuurlijk wel zo dat het personage van Shaggy niet echt bij Mortal Kombat past.

Omdat de vraag van fans bleef klinken, besloot de community manager van NetherRealm om klaarheid te scheppen en te zeggen dat Shaggy niet in Mortal Kombat 11 zal zitten. "Shaggy zal niet in de game zitten," klonk het. "Totaal niet. Nooit. Sorry, dode meme."

Wachten op de mod dan maar?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.