4gamers.be

Ni no Kuni film op komst

Door Jay, 11-02-2019 10:14, bron: https://www.animenewsnetwork.com/news/2019-02-09/warner-bros-japan-level-5-reveal-ni-no-kuni-anime-film-for-summer-2019/.143214

Warner Bros. Japan heeft aangekondigd dat er een Ni no Kuni film zit aan te komen. Yoshiyuki Momose is regisseur van dienst en Akihiro Hino verzorgt de screenplay, terwijl Joe Hisaishi verantwoordelijk is voor de soundtrack. OLM, dat we kennen van Pokémon, Yo-Kai Watch en Zoids Wild), doet de animatie van de film. De stem van  Yū, het hoofdpersonage, wordt ingesproken door Kento Yamazaki.

De film draait rond Yū en zijn beste vriend Haru en jeugdvriend Kotona. De drie reizen heen en weer tussen de echte wereld en Ni no Kuni. Wanneer het leven van Kotona in gevaar komt, moeten ze de "ultieme keuze" maken.

Veel meer is er nog niet bekend over de film. Wel werd al wat teaser artwork vrijgegeven. De film zou komende zomer verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.