4gamers.be

Peter Molyneux toont nieuwe game Legacy

Door Jay, 12-02-2019 11:59

Peter Molyneux heeft voor het eerst wat laten zien van Legacy, zijn nieuwste game. Legacy is de vierde game van 22Cans, na The Trail, Godus en Curiosity. De nieuwe game haalt inspiratie bij The Entrepreneur, de eerste game van Molyneux uit 1984.

Legacy zou uit twee delen bestaan, die die elkaar op bepaalde momenten wel beginnen te kruisen. Om te beginnen is er een creatief gedeelte waarbij de speler als een kleine ondernemer in zijn garage workshop allerlei zaken in elkaar kan knutselen, gaande van een teddybeer tot een telefoon en meer. Wanneer een uitvinding wat van de grond begint te komen, komt het tweede deel van de game in actie: het feitelijke ondernemerschap, waarbij de speler zijn zaak zal moeten uitbreiden om zo een heel imperium te creƫren. Spelers moeten fabrieken bouwen, grondstoffen verzamelen, werkvolk aanwerven en meer.

Veel meer is voorlopig nog niet bekend over Legacy. In de wandelgangen klinkt het dat de game eerst voor pc en mobile zal verschijnen, alvorens ook naar andere platformen te komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.