4gamers.be

Jeronimo Barrera na 20 jaar weg bij Rockstar

Door Jay, 14-02-2019 15:59

Jeronimo Barrera heeft aangekondigd dat hij vertrekt bij Rockstar, waar hij 20 jaar lang Vice President of Product Development was. Zodoende was hij er al bij toen Rockstar nog maar een studio van 5 man was. Zijn taak was om het team in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat alles volgens schema verliep.

Wat Barrera nu gaat doen, is niet duidelijk, maar zelf heeft hij het over een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Duidelijk is ook dat hij op zoek is naar eens iets anders. Zo toont hij duidelijke interesse voor nieuwe evoluties, zoals virtual reality, terwijl bij Rockstar blijven volgens hem meer van hetzelfde zou betekenen, zoals meer GTA-games en meer Red Dead Redemption.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.