4gamers.be

Consoleversie Overkill's The Walking Dead wel of niet geannuleerd?

Door Jay, 21-02-2019 09:57

In november vorig jaar verscheen Overkill's The Walking Dead voor pc. Op de consoleversie voor PS4 en Xbox One was het wachten tot februari, zo werd gezegd, maar onlangs werd al duidelijk dat die release opnieuw werd uitgesteld. Recent begonnen PS4 pre-orders geannuleerd te worden, waardoor vermoed werd dat de consoleversie er niet meer van zou komen. Uitgever 505 Games echter laat weten dat de consoleversie wel degelijk nog op de planning staat, maar dat die dus weer wat langer op zich zal laten wachten.

Of de consoleversie er echt nog van zal komen, valt nog af te wachten. Hoe dan ook is het erg waarschijnlijk dat de problemen iets te maken hebben met de financiĆ«le problemen van uitgever Starbreeze, dat heel wat schulden heeft opgebouwd en een faillissement dichter en dichter ziet komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.