4gamers.be

Xbox topman haalt uit naar reviews

Door Jay, 21-02-2019 10:31

Mike Ybarra, Corporate Vice President van Xbox, heeft uitgehaald naar bepaalde reviewers en het concept van "traditionele" reviews. Zo reageerde hij op de kritiek die er is gekomen op Anthem, onder meer wat laadtijden betreft en enkele omslachtige mechanics in de game. Volgens hem valt het allemaal goed mee en hij staat dan ook versteld van het gezeur omtrent de game. Hij verwijst ook naar een reviewer die zei dat hij niet wist hoe hij een combo moest uitvoeren, wat volgens Ybarra gewoon getuigt van een beschamend gebrek aan kennis.

Elders zei Ybarra dat hij het niet heeft voor traditionele reviews, omdat verschillende mensen nu eenmaal verschillende dingen leuk vinden. Hij is dan ook eerder voorstander van "moderne" reviews, waarbij geïnteresseerden kunnen beslissen op basis van bijvoorbeeld een demo of livestreams.

Hoewel er iets te zeggen is voor de bedenkingen van Ybarra en dit een goede manier kan zijn om een debat op gang te trekken, komt er toch ook veel kritiek op zijn uitlatingen. Zo wijst men hem er fijntjes op dat hij in het verleden wel graag pronkte met goede reviewscores, maar dat hij reviews plots aan de kant schuift wanneer ze minder goed zijn, zoals in het geval van Anthem en Crackdown 3.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.