4gamers.be

Stevige herstructurering bij Guild Wars studio ArenaNet

Door Jay, 22-02-2019 09:41, bron: https://kotaku.com/guild-wars-2-developer-arenanet-plans-for-mass-layoffs-1832799804

ArenaNet, de studio die zich momenteel nog bezighoudt met Guild Wars 2, heeft een grote herstructurering aangekondigd. Doordat de games van de studio inmiddels al wat ouder zijn en nieuwe projecten vertraging hebben opgelopen, zijn de inkomsten gedaald en de huidige situatie zou op termijn niet meer houdbaar zijn.

De herstructurering houdt een fusie in van de publishing divisions van ArenaNet en NCSoft, terwijl ook over het hele bedrijf heen een operatie wordt uitgevoerd om kosten te besparen. Een van de gevolgen zijn ontslagen, al werd nog niet gezegd hoeveel mensen hun job zullen verliezen. Bij ArenaNet werken zo'n 400 mensen.

Wat Guild Wars 2 betreft, zou in de nabije toekomst niet veel veranderen. ArenaNet blijft gewoon verdere ondersteuning en nieuwe content voor de game voorzien.

Guild Wars 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.