4gamers.be

Ster uit Sex Education (Netflix) aan de slag bij esports team

Door Jay, 23-02-2019 00:01, bron: https://esportsobserver.com/panda-global-asa-butterfield/#

Asa Butterfield, de acteur die we kennen van The Boy in the Striped Pyjamas en Netflix-serie Sex Education, is voortaan onderdeel van esports organisatie Panda Global. Hij is er "brand ambassador" en promoot het team, maar zal ook zelf deelnemen aan Super Smash Bros. toernooien.

Alan Bunney, CEO van Panda Global, stond altijd twijfelachtig tegenover beroemdheden binnenhalen, maar in dit geval was de situatie gewoon anders. Butterfield is al lang fan van Super Smash Bros. op competitief niveau en heeft zich daar ook al regelmatig over uitgelaten op sociale media, terwijl hij ook al zelf heeft deelgenomen aan toernooien. Een link met Panda Global ontstond toen hij bevriend geraakte met twee professionele Smash spelers van het team, Eric "ESAM" Lew en Jestise "MVD" Negron.

Van het ene kwam het andere en zo is Butterfield dus "brand ambassador" voor Panda Global geworden. In hoofdzaak blijft hij natuurlijk wel gewoon acteur en het is niet de bedoeling dat hij een pro speler van het team wordt, maar af en toe een toernooi spelen zit er wel in. Verder is het de bedoeling dat Butterfield een nieuw publiek kan aantrekken ter promotie van esports. Hopelijk kan hij in het echt wel beter overweg met zijn joystick dan in Sex Education.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.