4gamers.be

Alle versies van Overkill's The Walking Dead geannuleerd

Door Jay, 27-02-2019 12:12

De consoleversie van Overkill's The Walking Dead is dan toch geannuleerd. Eerder dook daaromtrent al een gerucht op, maar toen klonk het via de officiële weg dat de consoleversie louter vertraging had opgelopen. Nu is bevestigd dat de consoleversie er niet meer komt. Meer nog: ook de ontwikkeling van de pc-versie, die vorig jaar verscheen, wordt stopgezet.

Het opdoeken van de game is het gevolg van het feit dat Skybound, het bedrijf achter The Walking Dead, zijn contract met Starbreeze heeft stopgezet. Volgens Skybound werd niet de kwaliteit afgeleverd die men had verwacht en dus trekt men er nu de stekker uit.

Het gevolg is dus geen consoleversie, terwijl ook de pc-versie in de toekomst van Steam zou verdwijnen. Starbreeze is naar eigen zeggen wel nog aan het proberen te onderhandelen met Skybound om ervoor te zorgen dat een tweede seizoen aan content, dat ook inbegrepen zat in de Deluxe Edition, alsnog gelanceerd kan worden.

Het volledig opdoeken van Overkill's The Walking Dead en het stopzetten van de samenwerken door Skybound is een zoveelste bittere pil voor Starbreeze, dat heel wat schulden heeft opgebouwd en een faillissement dichter en dichter ziet komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.