4gamers.be

Oscar Isaac ziet hoofdrol in Metal Gear Solid film wel zitten

Door Jay, 04-03-2019 10:05, bron: https://www.ign.com/articles/2019/03/04/oscar-isaac-wants-to-play-snake-in-a-metal-gear-solid-movie

Een Metal Gear Solid film staat al jaren op de planning, maar vooralsnog is er niet veel van in huis gekomen. Het project is evenwel nog niet opgedoekt en dus blijft de kans bestaan dat de film ooit nog effectief wordt gemaakt. Regisseur Jordan Vogt-Roberts ziet het alvast helemaal zitten en wil bovendien trouw blijven aan de visie van Hideo Kojima.

Alvorens de film er komt, moet er natuurlijk wel een cast gevonden worden en dan is het natuurlijk ook de vraag wie Solid Snake zal mogen vertolken. Acteur Oscar Isaac, die we kennen als Poe uit Star Wars, ziet die hoofdrol alvast zitten. Tijdens een interview werd gevraagd naar een gameverfilming waar hij deel van wil uitmaken en daarop kwam een duidelijk antwoord: Metal Gear Solid. Of hij de rol ook krijgt, valt natuurlijk nog af te wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.