4gamers.be

Soulja Boy lanceert "Zelda" remix nummer

Door Jay, 04-03-2019 10:50

De soap rond de Amerikaanse rapper, producer en ondernemer Soulja Boy blijft duren. Zijn online shop, waar hij goedkope consoles uit China voor een meervoud van de prijs verkocht, inclusief valse voorstellingen omtrent de specs en de mogelijkheden van de producten, is al een tijdje offline, maar dat heeft hem er niet van weerhouden om al een nieuwe console aan te kondigen. Ook wil hij Fortnite op zijn console, maar daar zei Epic al nee tegen.

Nu heeft Soulja Boy een nummer genaamd "Zelda" gelanceerd. Het nummer bevat een remix van het The Legend of Zelda main theme, maar wordt niet meteen enthousiast onthaald door fans van de gamereeks. Om te beginnen lijkt Soulja Boy niet echt te weten wie Link is en lijkt hij in de val te lopen dat de groene held Zelda is. Verder heeft hij het over diamanten in plaats van rupees. Over de rest van het nummer gaan we zwijgen.

Los van de inhoud is het natuurlijk de vraag hoe Nintendo hier op zal reageren. Voor een remix heb je in principe toestemming nodig van de copyrighthouder en de kans lijkt ons klein dat Nintendo hiermee heeft ingestemd. Aangezien Nintendo al van plan was om Soulja Boy aan te klagen omwille van zijn dubieuze consoles, is de kans groot dat het bedrijf ook hier actie zal willen ondernemen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.