4gamers.be

Anthem doet PS4 consoles crashen

Door Jay, 05-03-2019 11:00

Update: fix aangekondigd.


Alsof Anthem het nog niet moeilijk genoeg heeft, lijkt de game ook nog eens PS4 consoles te laten crashen. Verschillende spelers melden dat hun PS4 tijdens het spelen van Anthem plots wordt afgesloten, terwijl hier en daar zelfs een console opduikt die vervolgens ook niet meer opstart.

Hoe wijdverspreid het probleem is, is niet bekend, maar bij EA zijn ze er alvast van op de hoogte en zodoende lijken ze het probleem ook te erkennen. De kwestie wordt onderzocht en men vraagt slachtoffers om zeker crash data reports door te sturen. Ook hier kunnen slachtoffers hun feedback geven.

Anthem screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.