4gamers.be

Regisseur van Metal Gear Solid film ziet Oscar Isaac wel zitten

Door Jay, 05-03-2019 12:01, bron: https://twitter.com/VogtRoberts/status/1102421937630806017

Onlangs bleek dat Oscar Isaac het wel ziet zitten om Solid Snake te spelen in de Metal Gear Solid film die er zit aan te komen, en nu blijkt dat ook regisseur Jordan Vogt-Roberts daar wel voor te vinden is. Meer zelfs: in de zomer van 2018 al liet hij artwork maken van de acteur als Solid Snake. We wisten al dat zo'n artwork bestond, maar nu pas is duidelijk geworden dat Vogt-Roberts er de opdracht voor gaf.

Oscar Isaac, die we kennen als Poe uit Star Wars, zou dus inderdaad wel eens de rol van Solid Snake kunnen krijgen, al laat Vogt-Roberts wel weten dat het castingproces nog niet begonnen is. Hij zei er wel ook bij dat de bal eigenlijk in het kamp van Oscar Isaac ligt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.