4gamers.be

Ook bedenker van Sonic niet blij met het design van de film

Door Jay, 05-03-2019 12:36

In november dit jaar zou een live-action Sonic film moeten verschijnen, maar op een eerste trailer is het nog wachten. Eind vorig jaar kregen we wel al een eerste officiële teaser. Die werd evenwel niet al te best onthaald door fans, omdat het design van Sonic er nogal ... vreemd uitzag. Een nieuw lek maakt het er niet beter op.

Via Hamagami/Carroll Inc, een marketingbedrijf, zijn onderstaande beelden naar buiten gekomen. Ze lijken authentiek, al is dat niet 100% zeker. Hoe dan ook reageren fans weer teleurgesteld. Deze versie van Sonic is zijn iconische "doorlopende" ogen kwijt en zijn torso is verlengd. Vreemd is ook dat zijn witte handschoenen gewoon ook vacht lijken te zijn.

Hoe dan ook: veel negatieve reacties dus. Ook Yuji Naka, de originele bedenker van Sonic, is er niet meteen blij mee. Via Twitter vroeg hij of dit inderdaad het design van de film was, waarna hij zich afvroeg of men niet iets meer aandacht kon hebben voor de algemene balans van het hele lichaam van Sonic.

Overigens hebben mensen al geprobeerd om het design te verbeteren, zodat het meer op de klassieke Sonic lijkt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.