4gamers.be

Assassin's Creed Odyssey begint aan laatste episode Legacy of the First Blade

Door Jay, 06-03-2019 09:32

Bloodline, de derde en laatste episode van de Legacy of the First Blade DLC voor Assassin's Creed Odyssey, is nu beschikbaar. In deze episode rekenen spelers af met de mysterieuze schurk uit de vorige episodes.

Elke episode van Legacy of the First Blade bevat een nieuwe vaardigheid voor elk onderdeel van de skill tree: Hunter, Warrior en Assassin. In deze episode ontdekken spelers "Fury of the Bloodline", een nieuwe vaardigheid voor de Warrior-tak. Deze vaardigheid laat spelers toe om een reeks verwoestende slagen aan te brengen met de Speer van Leonidas.

Om toegang te krijgen tot Bloodline moeten spelers Hunted en Shadow Heritage - de eerste en tweede aflevering van Legacy of the First Blade - en de Naxos-missie in hoofdstuk 7 van de algemene verhaallijn van de game hebben voltooid met een personage van level 28 of hoger.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.