4gamers.be

Nieuwe Collector's Edition voor Generation Zero

Door Jay, 07-03-2019 10:08

THQ Nordic laat weten dat het de Collector's Edition van Generation Zero, de nieuwe game van Avalanche Studios voor pc, PS4 en Xbox One, heeft aangepast wat de inhoud betreft. Concreet is het het Dalecarlian-paard (ook bekend als het Dalapaard) dat eruit is gehaald omdat dit item niet tijdig klaar geraakt. De rest van de inhoud blijft behouden. De prijs van Collector's Edition is aangepast van 79,99 euro naar 69,99 euro en in de toekomst wil met het Dalecarlian-paard als standalone artikel alsnog aanbieden.

De nieuwe Collector's Edition bevat nu:

De game
Een T-shirt
Een premium Steelbook game case
Premium Box
Een stoffen map van de gamewereld
4 Concept Art ansichtkaarten

Generation Zero is zoals gezegd de nieuwe game van Avalanche Studios, de ontwikkelaar van de Just Cause games. De game speelt zich af in een alternatieve versie van het Zweden van de jaren '80, waar robotvijanden de tegenstanders van dienst zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.