4gamers.be

The Division 2 heeft day-one patch - update

Door Jay, 11-03-2019 10:20

Update: Ubisoft heeft laten weten dat de day-one patch voor PS4 géén 90GB bedraagt, maar wel zo'n 50GB. De totale installatiegrootte zal echter wel rond de 90GB liggen, terwijl dat op andere platformen toch een stuk lager lijkt te zijn. 


De tijd van gewoon een disc in je pc of console stoppen en meteen beginnen spelen ligt al lang achter ons. Tegenwoordig komt er nog een installatie bij kijken en vaak is ook een day-one patch van de partij. Die moet gedownload worden en kan soms stevig zijn. Zo krijgt de PS4-versie van The Division 2 een day-one patch van 88 tot 92GB, die tijdens het installatieproces gedownload wordt.

Het gaat hier wel niet om een patch die een hoop extra, bijkomstige data toevoegt. In plaats daarvan lijkt het een patch te zijn die veel van de originele data van op de disc gewoon vervangt, want de uiteindelijke installatiegrootte van de game op PS4 zou eveneens 88 tot 92GB zijn.

Desondanks blijft dit natuurlijk wel weer een stevige download die je moet doorstaan alvorens je ten volle met de game aan de slag kan, en dan hebben we het nog niet gehad over de downloadbeperkingen die Belgische providers nog steeds hanteren.

Ook de pc- en Xbox One-versie van The Division 2 krijgen trouwens een day-one patch, zij het een minder grote. Daar weegt de patch zo'n 48 tot 52GB en dat is ook ongeveer de uiteindelijke installatiegrootte van de game op die platformen.

Tom Clancy's The Division 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.