4gamers.be

Nieuwe details en beelden van DOOM film

Door Jay, 11-03-2019 13:51, bron: https://www.dreadcentral.com/news/290678/exclusive-universals-doom-gets-official-title-synopsis-and-here-are-three-official-images/

Er zijn wat nieuwe details verschenen omtrent de nieuwe DOOM-film die er zit aan te komen. Tevens zijn enkele officiële beelden van de film opgedoken.

De nieuwe film heet voluit DOOM: ANNIHILATION en staat gepland voor een release komende herfst. De film volgt een groep space marines die gevolg geven aan een noodoproep van op een basis op een van de manen van Mars. Daar ontdekken ze al snel dat de basis aangevallen werd door demonische wezens die de hel op aarde willen realiseren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.