4gamers.be

Netflix kondigt Dragon's Dogma anime aan

Door Jay, 12-03-2019 10:18

Netflix heeft aangekondigd dat er wordt gewerkt aan een Dragon's Dogma animeserie. Die zal uiteraard gebaseerd zijn op de action-RPG van Capcom en wordt gemaakt door het Japanse Sublimation. Het verhaal volgt een man die wraak wil nemen op een draak die zijn hart heeft gestolen. De man wordt weer tot leven gewekt als een "Arisen" en wordt tijdens zijn avontuur uitgedaagd door demonen die de zeven hoofdzonden vertegenwoordigen.

Verdere details zijn beperkt. Het is bijvoorbeeld niet geweten of Capcom bij het project betrokken is en evenmin is iets bekend omtrent een releaseschema.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.