4gamers.be

Eerste trailer voor nieuwe DOOM-film

Door Jay, 12-03-2019 10:29

Er is een eerste trailer verschenen van DOOM: ANNIHILATION, een nieuwe DOOM-film die eind dit jaar zou verschijnen. Niet geheel onverwacht heeft de trailer een groot B-filmgehalte, dus het valt nog af te wachten of de film zo goed onthaald zal worden als de recente DOOM-games. De makers van die games hebben trouwens al laten weten dat ze geenszins betrokken zijn bij de filmproductie.

De film volgt een groep space marines die gevolg geven aan een noodoproep van op een basis op een van de manen van Mars. Daar ontdekken ze al snel dat de basis aangevallen werd door demonische wezens die de hel op aarde willen realiseren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.