4gamers.be

Jade Raymond aan de slag bij Google

Door Fredje, 13-03-2019 11:25

Jade Raymond heeft aangekondigd dat ze voortaan als Vice President aan de slag is bij Google. Wat ze er precies zal doen, is niet bekend, maar volgende week zal Google de "Future of Gaming" onthullen, dus de kans is reëel dat ze daar iets mee te maken heeft.

Raymond kennen we vooral als een van de oprichters van Ubisoft Toronto, waar ze dienst deed als executive producer voor games als Assassin's Creed 2, Watch_Dogs en Splinter Cell Blacklist. Uiteindelijk ging ze in 2015 aan de slag bij EA, waar ze EA Motive oprichtte. De studio werkte mee aan de Star Wars game van Visceral Games en Amy Hennig, maar eerder dit jaar werd die studio opgedoekt en werd het Star Wars project verhuisd of mogelijk zelfs in de koelkast gestopt. Motive werkte verder ook aan Star Wars Battlefront II.

In oktober vorig jaar ging Jade Raymond weg bij EA. Nu weten we dus haar nieuwe thuisbasis.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.