4gamers.be

For Honor begint aan Black Prior’s Riposte event

Door Jay, 15-03-2019 11:37

For Honor is begonnen aan zijn eerste Seasonal Event van Year 3. Black Prior’s Riposte duurt nog tot 28 maart en duikt in het verhaal van de Black Priors. Spelers ontdekken de doorslaggevende rol die zij vervuld hebben in de geschiedenis van de wereld van For Honor. Tijdens het event hebben spelers toegang tot een tijdelijke gamemodus en verdienen ze exclusieve beloningen.

In de nieuwe gamemodus herbeleven spelers het legendarische gevecht van de Battle of Attrition. In Battle of Attrition, een variatie op de 4v4 Dominion Mode, worden punten verdiend door side zones te veroveren. Elke zone is 500 punten waard en kan niet worden teruggewonnen door het verdedigende team. Verdedigers verdienen punten door vijandige soldaten en spelers te doden. Daarnaast wordt er gestreden om een hoofdgebied en ook dit levert 500 punten op. Het team dat als eerste 1000 punten verdient, triomfeert.

Tijdens het event voltooien spelers dagelijkse opdrachten en krijgen bezitters van de Marching Fire uitbreiding de kans unieke wekelijkse opdrachten te volbrengen in de Arcade Mode. Tevens zijn van 14 tot 28 maart de Black Prior’s Riposte Bundels beschikbaar voor 30.000 Staal per Held. Deze bundels bevatten onder andere unieke outfits, wapens en emotes.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.