4gamers.be

4 "nieuwe" Sniper Elite games aangekondigd

Door Jay, 15-03-2019 12:35

Rebellion heeft enkele nieuwe Sniper Elite games aangekondigd. Om te beginnen komt er een vervolg op Sniper Elite 4, al zei men nog niet met zoveel woorden dat het om Sniper Elite 5 gaat. Voorts zit Sniper Elite V2 Remastered er aan te komen voor pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch, terwijl Sniper Elite 3 Ultimate Edition voor het eerst naar de Nintendo Switch komt. Tot slot komt er ook een standalone Sniper Elite VR-game in samenwerking met Just Add Water, een studio die bekend is voor zijn werk aan Oddworld en Gravity Crash.

De VR-game wordt dit jaar nog onthuld, terwijl het op details rond Sniper Elite 5 nog wachten is tot 2020. Vermoedelijk gaat het dan om een next-gen game. Sniper Elite V2 Remastered en de Switch-versie van Sniper Elite 3 zouden dit jaar nog verschijnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.