4gamers.be

ALDI biedt ouders dienst aan om hun kinderen in Fortnite af te knallen

Door Jay, 16-03-2019 00:01

Het gebeurt wel eens dat ouders hun kinderen roepen om te komen eten, maar dat ze aan die oproep geen gehoor geven wegens, tja, Fortnite of zo. In plaats van zelf een beetje ouderlijke verantwoordelijkheid te nemen, kunnen ouders nu evenwel een beroep doen op ALDI. In het Verenigd Koninkrijk biedt de winkelketen namelijk tijdelijk een dienst aan waarbij het ouders belooft om een team van professionele gamers op het Fortnite personage van hun kind af te sturen, om dat personage vervolgens tijdig af te knallen zodat zoon- of dochterlief op tijd is voor het eten.

Ook andere games komen in aanmerking trouwens. Het enige wat ze bij ALDI moeten weten is wanneer je precies beroep wil doen op de "Teatime Takedown", voor welke game, en wat de gamer tag is van je kind. O ja, en natuurlijk vragen ze ook je e-mailadres en naam, en vragen ze of je marketing e-mails van ALDI wil ontvangen.

De service lijkt dus vooral een slimme en originele manier te zijn om hun mailinglijst verder uit te breiden, maar dat moeten ouders er dan maar bij nemen natuurlijk. De service is trouwens ook helemaal gratis, al worden de takedowns en bijgevolg een gezellig samen zijn als gezin niet gegarandeerd. Blijkbaar is zelfs ALDI niet in staat om spelers ervan te weerhouden gewoon een nieuwe match te starten wanneer ze zijn afgeknald. Wie had dat gedacht?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.