4gamers.be

Kinderen in India gearresteerd voor spelen van PUBG

Door Jay, 17-03-2019 00:00, bron: https://kotaku.com/ten-kids-arrested-in-india-for-playing-pubg-1833307232

Recent is op verschillende plaatsen in India een verbod ingevoerd op het spelen van PUBG (Mobile) door minderjarigen. De game is er erg populair en wordt gezien als een van de redenen voor agressief gedrag en slechte schoolresultaten onder jongeren. Andere games zijn blijkbaar geen probleem.

De politie is inmiddels ook actief bezig om op te treden. Zo zijn 10 kinderen aangehouden toen ze betrapt werden op het spelen van PUBG Mobile. Blijkbaar gingen ze zelfs zo hard in de game op dat ze niet door hadden dat ze benaderd werden door de politie. Uiteindelijk werden ze wel weer vrijgelaten met niet meer dan een waarschuwing.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.