4gamers.be

Argentijnse tv-show wijst met vinger naar Fortnite, maar kent er duidelijk niets van

Door Jay, 18-03-2019 12:39

Naar aanleiding van de recente aanslag in Nieuw-Zeeland heeft een Argentijnse tv-show met een beschuldigende vinger gewezen naar Fortnite. Men stelt zich de vraag of Fortnite inspiratie vormde voor de dader, een vraag waarvan het antwoord reeds bij voorbaat duidelijk lijkt te zijn. De programmamakers gaan ook "zelf" aan de slag met Fortnite, maar daarbij wordt al snel duidelijk dat ze er eigenlijk niets van kennen.

Om te beginnen is duidelijk dat ze de game niet zelf aan het spelen. In werkelijkheid zijn gewoon beelden van YouTube gebruikt en doet men alsof. Zelfs een watermerk is nog te zien op het scherm. Voorts suggereert men dat de game splitscreen heeft, wat niet het geval is.

Natuurlijk is men vooral ook verontwaardigd over het geweld van Fortnite, een game waardoor kinderen volgens het programma "mentaal, fysiek en emotioneel bezeten" kunnen zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.