4gamers.be

Chernobylite toont wat survival horror gameplay

Door Jay, 22-03-2019 09:47

The Farm 51, de ontwikkelaar die we al kennen van Get Even, heeft aangekondigd dat het in de loop van de komende weken een Kickstarter campagne lanceert voor Chernobylite, hun sci-fi survival horror game die vorig jaar al werd aangekondigd en die vorige maand verder uit de doeken gedaan werd. Ook is een nieuwe trailer verschenen waarin we weer van flarden gameplay te zien krijgen.

Chernobylite speelt zich af in de afgesloten zone van Tsjernobyl. Het is een sci-fi survival horror game waarin spelers de kans krijgen om vrij op verkenning te gaan in de verontrustende spelwereld. Overleven is natuurlijk de boodschap, terwijl je op zoek gaat naar je verdwenen geliefde en de geheimen van Tsjernobyl tracht bloot te leggen. De game wil in het hoofd van de speler kruipen met een niet-lineaire verhaallijn, maar zou ook uitdagende combat en crafting bieden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.