4gamers.be

Trekt Assassin's Creed naar de Vikingen?

Door Jay, 05-04-2019 14:38

Ubisoft staat erom bekend de nodige easter eggs in zijn games te verstoppen en soms verwijzen die ook naar toekomstige games en projecten. Wat dat betreft is het noemenswaardig dat in The Division 2 een easter egg is ontdekt die mogelijk verwijst naar een toekomstige setting voor een of meerdere nieuwe Assassin's Creed games.

(artwork niet officieel)

Concreet gaat het om een poster in The Division 2 die duidelijk verwijst naar de Vikingen. We zien mogelijk een Noorse godheid met erboven het woord "Valhalla", terwijl de figuur op de poster de Apple of Eden in zijn hand houdt. Dat is natuurlijk het artefact waar het in Assassin's Creed allemaal om draait.

Natuurlijk betekent dit niet dat de nieuwe Assassin's Creed zich sowieso in een periode van de Vikingen zal afspelen. Misschien gaan we eerst nog ergens anders heen. Tegelijk echter lijkt een periode van de Vikingen ook gewoon te kunnen, want waarom niet? Voorlopig echter blijft het wachten geblazen en kunnen fans niet veel meer doen dan dromen en speculeren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.