4gamers.be

Miljonair wil 3-daagse battle royale organiseren op een eiland

Door Jay, 09-04-2019 16:02

Een anonieme miljonair zou graag eens een battle royale match in het echt organiseren. Daarvoor heeft hij of zij zich gewend tot HushHush.com, dat wel eens wordt omschreven als een Amazon voor miljonairs, die daar dus zo ongeveer alles kunnen kopen met hun fortuin. Via de website is de miljonair op zoek naar een ontwikkelaar die alles wil organiseren. Dat organiseren zou zo'n 6 weken in beslag nemen en daar staat een vergoeding van zo'n 52.000 euro tegenover.

Wat de battle royale match zelf betreft: die zou doorgaan op een privé-eiland en drie dagen duren. 100 random deelnemers worden uitgenodigd en de bedoeling is dat ze elke dag 12 uur spelen. Daarna is het kamperen geblazen om de volgende dag weer verder te gaan. Voor het evenement wordt een prijzenpot van zo'n 115.000 euro voorzien.

In de praktijk zullen deelnemers elkaar natuurlijk wel niet écht moeten afknallen. In plaats daarvan wordt het een grote Airsoft match, waarbij deelnemers een speciale uitrusting dragen die kan detecteren wanneer ze geraakt zijn. Op die manier wordt er gestreden tot nog maar één speler over blijft en dus wint. Voor alle zekerheid zal ook medisch personeel aanwezig zijn voor als dat nodig is.

Wie geïnteresseerd is om dit evenement te organiseren, heeft nog tot 22 april tijd om zich aan te melden. Tegen 10 mei zou de winnaar gecontacteerd worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.