4gamers.be

Super Smash Bros. Ultimate krijgt Stage Builder mode

Door Jay, 10-04-2019 11:45

Super Smash Bros. Ultimate krijgt zo goed als zeker een Stage Builder mode, wat op zich niet zo verrassend is omdat ook de vorige games voor Wii en Wii U spelers de optie gaven om hun eigen levels te creëren. Voor Super Smash Bros. Ultimate echter bleef het stil rond deze feature, tot nu.

Fans hebben de Stage Builder mode gespot aan het begin van een nieuw reclamespotje voor Super Smash Bros. Ultimate. De naam van de mod is (vaag) te zien in het hoofdmenu, wat dus doet vermoeden dat de versie van het filmpje een nieuwe versie is waarin de nieuwe mode actief is. Mogelijk betekent dit dat het niet lang meer wachten is tot de update met de Stage Builder mode ook effectief wordt uitgerold.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.