4gamers.be

Oeps: Destiny spelers op pc en Xbox One konden even PS4-exclusief wapen kopen

Door Jay, 10-04-2019 11:51

Bungie heeft aangekondigd dat het binnenkort een fix uitrolt die ervoor zorgt dat Destiny 2 spelers op pc en Xbox One niet langer aan de slag kunnen met het Wavesplitter wapen. Dit wapen was normaal exclusief voor PS4, maar afgelopen weekend konden ook spelers op pc en Xbox One het per ongeluk kopen via Xûr.

De fix zal het wapen in kwestie wel niet helemaal verwijderen. Spelers op pc en Xbox One die het al gekocht hadden, blijven het behouden, maar kunnen het voorlopig dus niet gebruiken. Pas in september dit jaar wordt het wapen ook voor pc en Xbox One ten volle ontgrendeld.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.