4gamers.be

Disney+ streaming service op weg naar console(s)

Door Jay, 12-04-2019 09:49

Bij Disney werken ze al een tijdje aan Disney+, een eigen streaming service à la Netflix, waar ze hun eigen content kunnen aanbieden. Nu heeft het bedrijf wat meer van Disney+ onthuld. Zo zal de service op 12 november gelanceerd worden, zij het nog niet wereldwijd. Pas in de zomer van 2020 zou de service ook in Europa gelanceerd worden. Het prijskaartje bedraagt 6,99 dollar per maand.

Qua content mogen we ons natuurlijk verwachten aan talloze klassiekers uit de bibliotheek van Disney, evenals nieuwe releases. Zo zullen nieuwe films meteen via Disney+ beschikbaar zijn van zodra ze uit de bioscoop verdwijnen. Verder komt er ook specifieke content voor Disney+, waaronder een nieuwe Star Wars serie.

Disney+ zal natuurlijk via een waaier aan platformen beschikbaar zijn, waaronder ook consoles, of dat is toch de bedoeling. Tijdens de presentatie van Disney+ werd melding gemaakt van PS4, Xbox One én Nintendo Switch, maar achteraf bleek dat enkel met Sony al een overeenkomst is gesloten. Met andere partijen zou nog gesproken worden en hoewel men Disney+ dus ook op andere consoles wil beschikbaar stellen, is het nog wachten op een officiële bevestiging daarvoor. Het zou alleszins interessant zijn als Disney+ inderdaad naar de Switch komt, omdat andere streaming diensten, zoals Netflix, vooralsnog ontbreken op de console van Nintendo.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.