4gamers.be

Betrapt: student kopieerde Destiny lore voor huiswerk

Door Jay, 14-04-2019 00:00

Huiswerk gewoon kopiëren van het internet is niet alleen niet wenselijk, het is tegenwoordig ook een stuk moeilijker dan vroeger. Tegenwoordig bestaat er immers bepaalde software die nagaat of ingeleverd huiswerk wel origineel is, en of het dus niet al ergens anders online staat te pronken, wat dan een indicatie is voor plagiaat natuurlijk. Vermoedelijk is het op die manier dat Jennifer, een leerkracht Engels, ontdekte dat een van haar studenten de lore van Destiny had gekopieerd en ingeleverd als huiswerk.

Jennifer stuurde een mail naar het Ishtar Collective, een website waar alle lore van de eerste Destiny game verzameld werd. De eerste game had sowieso al erg weinig verhaalelementen, en die waren dan nog eens moeilijk te vinden ook, dus daarom hebben fans alles netjes online verzameld. Die verzameling werd dus gekopieerd door een student genaamd Lucas en ingeleverd als huiswerk. Jennifer vermoedde al dat de hele website niet het werk was van Lucas, maar wilde het voor de zekerheid dus toch maar even nagaan.

De afloop van het verhaal kennen we niet en zullen we mogelijk ook nooit te weten komen. Iets om aan onze fantasie over te laten dus.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.