4gamers.be

Stemactrice bevestigt vervolg op Horizon Zero Dawn

Door Jay, 15-04-2019 11:58

Hoewel er officieel nog niets bevestigd is omtrent een nieuwe Horizon Zero Dawn game, lijkt een vervolg logisch gezien het succes van de eerste game. Nu heeft een stemactrice de komst van een sequel per ongeluk ook bevestigd.

De stemactrice in kwestie is Janina Gavankar, die de rol van Ashly Burch speelde in de The Frozen Wilds DLC van Horizon Zero Dawn. Ze werd bedankt door een cosplayster, die dankzij Gavankar was begonnen met het spelen van Horizon Zero Dawn. Daarop vertelde Gavangar over de sesuel. "Wacht tot je de sequel ziet," zei ze, gevolgd door "You're gonna die - I know some secrets - you're gonna die."

Hoe we haar uitspraken precies moeten interpreteren, laten we in het midden, maar het is dus wel vrij duidelijk dat er aan een vervolg gewerkt wordt, wat zoals gezged op zich logisch is.

 

Horizon: Zero Dawn screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.