4gamers.be

Geen Rocket League lootboxen meer voor België en Nederland

Door Jay, 17-04-2019 09:50, bron: https://www.rocketleague.com/news/patch-notes-v1-61-esports-shop-update/

Een nieuwe update voor Rocket League zorgt ervoor dat spelers in België en Nederland niet langer Crates, de lootboxen in de game, kunnen openen met Keys. Aangezien Keys, die je moet kopen met echt geld, de enige manier zijn om Crates te openen, krijgen Belgische en Nederlandse spelers dus niet langer toegang tot de soms exclusieve items die uit Crates komen. Voorlopig is niet bekend of dit op een of andere manier nog gecompenseerd zal worden. Items ruilen blijft wel nog mogelijk.

Op deze manier is Rocket League een zoveelste game die zijn praktijken omtrent lootboxen aanpast voor de Belgische en Nederlandse markt, waar strenge gokwetgevingen van kracht zijn. Uitgevers en ontwikkelaars zouden zich naar die wetgeving kunnen schikken, maar dat zou een te grote inspanning vragen en dus worden de lootboxen meestal gewoon verwijderd voor Belgische en Nederlandse spelers.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.