4gamers.be

Komt Rocksteady met een multiplayer Suicide Squad game?

Door Jay, 18-04-2019 16:51, bron: https://www.resetera.com/threads/4chan-rumour-upcoming-warner-bros-new-title-marketing-plans-release-date-and-info.112048/

De kans is groot dat Rocksteady, bekend van de Batman Arkham games, werkt aan een grote multiplayer Suicide Squad game. Daarvoor zijn nieuwe aanwijzingen opgedoken, waardoor verschillende puzzelstukjes uit het verleden nu ook samenvallen.

De nieuwe aanwijzing in kwestie komt via 4Chan, wat vaker niet dan wel een betrouwbare bron is. Het gaat om een intern document omtrent de marketing van de game in kwestie, waarbij melding wordt gemaakt van personages en locaties die in het universum van Suicide Squad passen. Bovendien lijkt het te gaan om een multiplayer game, die qua structuur mogelijk wat doet denken aan bijvoorbeeld Destiny.

Een anoniem lek via 4Chan wil natuurlijk niets zeggen, maar zoals gezegd komen hier via nieuwe aanwijzingen verschillende puzzelstukjes samen. Zo lijkt de layout van het document erg op een eerder gelekt document van Mortal Kombat 11, dat uiteindelijk helemaal bleek te kloppen. Bovendien werd Jason Schreier van Kotaku, waar ze doorgaans nét iets meer weten, gevraagd om een reactie en die antwoordde met een "I wouldn't wanna spoil it," nog gevolgd met een knipoogje. Een impliciete bevestiging, volgens velen.

Voorts sluit het document aan bij wat eerder al naar buiten kwam via anonieme geruchten, insider informatie en vacatures. Concreet zouden ze bij Warner Bros. immers werken aan een multiplayer DC Universe game, wat dus mogelijk deze Suicide Squad game van Rocksteady is. Eerder al hadden bronnen het over een next-gen release in 2020. Daarnaast werkt Warner Bros. met een andere studio waarschijnlijk ook nog aan een nieuwe Batman game.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.