4gamers.be

Belgische game Hoverloop steekt de draak met lootboxen

Door Jay, 19-04-2019 09:58

De controverse rond lootboxen is een mogelijkheid voor ontwikkelaars en uitgevers om zich te profileren. Zo ook voor Not a Company, de Belgische studio achter Hoverloop, een multiplayer game waarin spelers elkaar bestrijden met drones. Not a Company heeft de komst aangekondigd van de "Hoverlootbox" als in-game item dat gekocht kan worden. Het gaat echter niet om een échte lootbox. In plaats daarvan geeft de Hoverlootbox 100% kans op een in-game hoed, omdat de Hoverlootbox de hoed gewoon is.

Een hoed in de vorm van een lootbox dus en je weet wat je koopt en wat je krijgt. Natuurlijk is het wel te hopen dat de prijs voor het item niet al te hoog ligt, anders stelt Hoverloop zich open voor dezelfde kritiek die het nu zelf uit.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.