4gamers.be

Deze game doet denken aan Commandos

Door Jay, 23-04-2019 09:52

De Commandos franchise had heel wat fans, maar verdween stilletjes van het toneel en kwam sindsdien niet meer boven water, al werd vorig jaar wel een terugkeer aangekondigd. Misschien dat Partisans 41, een game van de Russische studio Alter Games, de glorie van Commandos weer kan laten herleven.

Partisans 41 is een real-time stealth tactics game, maar in plaats van de leiding te hebben over enkele elitesoldaten van de Westerse Geallieerden, ga je nu aan de slag met verschillende groepjes verzetsstrijders die achter de Duitse linies opereren.

Een releasedatum voor Partisans 41 is nog niet bekend, maar onderstaande gameplay video geeft alvast een beeld van wat we mogen verwachten. De voice-over is in het Russisch, maar Engelse ondertitels zijn beschikbaar.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.