4gamers.be

Nieuwe, grote features voor Anthem uitgesteld

Door Jay, 24-04-2019 10:16, bron: https://www.reddit.com/r/AnthemTheGame/comments/bgkgl3/update_on_anthem_from_the_development_team/

BioWare laat weten dat enkele nieuwe, grote features voor Anthem, waaronder Cataclysm, vertraging hebben opgelopen. Hoewel men naar eigen zeggen heel wat van de "Act 1" updates heeft kunnen uitrollen zoals gepland, zijn er onvoorziene zaken opgedoken die meer tijd vragen, waardoor de rest van de planning wat vertraging oploopt. Concreet gaat het om deze features die langer op zich zullen laten wachten:

Mastery system
Guilds
Legendary Missions – Phase II
Weekly stronghold challenge
Leaderboards
Some freeplay events
Cataclysm

Leaderboards, guilds en de wekelijkse stronghold challenge zijn zaken die nog gepland stonden voor april en bedoeld waren om de end-game te versterken, maar daar is het nu dus langer op wachten. Ook Cataclysms, die voor de launch werden omschreven als behorend tot de meest uitdagende en ambitieuze content voor Anthem, lopen vertraging op. Cataclysms zijn limited-time events die dramatische veranderingen aanbrengen aan de wereld van de game en nieuwe vijanden met zich meebrengen.

Wat nu de nieuwe planning is, is niet bekend. BioWare wil pas communiceren over nieuwe features eens ze verder gevorderd zijn qua ontwikkeling, zodat ook duidelijker kan gezegd worden wanneer spelers de nieuwigheden in kwestie mogen verwachten.

Anthem screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.