4gamers.be

Meer details over Persona 5 Royal

Door Jay, 25-04-2019 10:39

Atlus heeft meer details onthuld omtrent Persona 5: The Royal, dat vorige maand werd geteased zonder veel meer info. Het gaat om een uitgebreidere re-release van Persona 5. In Japan verschijnt de game later dit jaar nog, maar voor het Westen is het nog wachten tot in 2020.

De nieuwe versie van Persona 5 voegt heel wat nieuwigheden toe, waaronder een nieuw schoolsemester om doorheen te spelen. Vermoedelijk zal dit heel wat uurtjes extra verhaal met zich meebrengen.

Voorts is er Kasumi Yoshizawa als nieuwe toevoeging aan de Phantom Thieves bende. Zij lijkt het vrouwelijke personage te zijn dat vorige maand werd geteased. In tegenstelling tot wat doen gedacht of gehoopt werd, lijkt ze echter geen speelbaar vrouwelijk personage te zijn. Ze is een uitwisselingsstudent en lijkt een party member te zijn.

Ook lijkt er een menselijke versie te komen van Morgana, de pratende kat die de protagonist vergezelt. Een screenshot toont namelijk een nieuw personage waarvan de naam zich laat vertalen naar "knappe man". Het personage gebruikt de term "wagahai", die in de originele game ook gebruikt werd door Morgana.

Persona 5: The Royal, dat inmiddels hernoemd lijkt te zijn naar Persona 5 Royal, is voorlopig enkel bevestigd voor PS4 en PS4 Pro. Op 9 mei zou nog meer omtrent de game onthuld worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.