4gamers.be

American Fugitive doet denken aan klassieke GTA-games

Door Jay, 26-04-2019 10:44

Volgende maand verschijnt American Fugitive, een nieuwe open-world sandbox game van Fallen Tree Games. Het spel doet wat denken aan de klassieke top-down GTA-games, wat op zich positief is natuurlijk voor liefhebbers van het genre.

In American Fugitive ga je aan de slag als Will Riley, die ten onrechte werd veroordeeld voor de moord op zijn vader. Tijd voor wraak en dus ontsnap je uit de gevangenis, om vervolgens als voortvluchtige door het leven te gaan.

De vergelijking met de klassieke GTA-games werd al gemaakt, wat dus een hoop top-down schiet- en raceactie inhoudt. Waar de GTA-games zich evenwel in drukke, moderne steden afspelen, speelt American Fugitive zich af in een rustiger mid-west stadje van de jaren '80. De actie lijkt er echter niet minder om.

American Fugitive verschijnt op 21 mei voor pc en PS4, op 23 mei voor Nintendi Switch en op 24 mei voor Xbox One.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.