4gamers.be

Onthult Ubisoft deze week nieuwe Tom Clancy game?

Door Jay, 06-05-2019 09:52

Het ziet er naar uit dat Ubisoft deze week een nieuwe Tom Clancy game gaat onthullen. Dat vermoeden bestaat op basis van een teaser die vorig jaar al opdook in Ghost Recon Wildlands. De teaser verwees toen naar een technologiebedrijf, Skell Technology, waarvan de website nu is aangepast met een verwijzing naar 9 mei, 20:30 onze tijd. Dan zou "Skellcon" plaatsvinden.

Wat we dan te zien zullen krijgen, valt natuurlijk nog af te wachten, maar de kans is dus groot dat het om een nieuwe Tom Clancy game gaat. Aangezien eerder dit jaar al The Division 2 werd gelanceerd, lijken Ghost Recon, Rainbow Six en Splinter Cell waarschijnlijkere kandidaten voor een nieuwe game, al heeft een insider wel al gezegd dat we niet moesten hopen op een nieuwe Splinter Cell. Een compleet nieuwe game, los van bestaande franchises, of een soort spin-off, is natuurlijk ook mogelijk. Denken we iets voorbij Tom Clancy, dan lijkt ook Watch_Dogs 3 een mogelijkheid te zijn, aangezien die game sowieso dit jaar verwacht wordt.

Op te merken is alvast dat op de website van Skell Technology een "rating pending" icoon te zien is van de ESRB, waarmee aangeduid wordt dat het wel degelijk om een nieuwe game zou gaan, waarvoor evenwel nog geen rating is uitgedeeld. Tel daarbij nog eens dat insiders hebben laten weten dat we vanaf deze week nieuwe aankondigingen mogen verwachten in aanloop naar E3 en dan weet je dat de kans inderdaad groot is dat Ubisoft op 9 mei een nieuwe game zal aankondigen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.