4gamers.be

EA Access op weg naar PS4

Door Jay, 08-05-2019 09:49

Het leek slechts een kwestie van tijd alvorens EA Access naar PS4 zou komen en nu is de abonnementsdienst, die reeds beschikbaar is voor Xbox One, ook officieel aangekondigd voor de console van Sony. Op pc is een gelijkaardige dienst ook al beschikbaar onder de naam Origin Access.

EA Access voor PS4 wordt in juli gelanceerd en kost 4,99 euro per maand of 29,99 euro per jaar. De abonnementsdienst geeft gebruikers toegang tot de "Vault", waarin heel wat EA-games zitten die gebruikers vrij kunnen spelen. Als extraatjes zijn er ook zaken als early access trials en dergelijke.

Al bij al heeft het nog lang geduurd alvorens EA Access naar PS4 zou komen. Dat heeft natuurlijk te maken met de houding van Sony, dat lange tijd niet echt te vinden was voor het concept. "We denken niet dat fans 5 euro per maand extra vragen voor een EA-specifiek programma een goede waarde vertegenwoordigt," klonk het in 2014.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.