4gamers.be

Ghost Recon: Breakpoint gelekt

Door Jay, 09-05-2019 09:56

Bij Ubisoft durven hun nieuwe games al eens te vroeg naar buiten komen en dat is nu weer het geval met de nieuwste Ghost Recon game. Officieel wordt die pas vanavond om 20:30 onthuld, maar dankzij het nodige gelek weten we er nu al het een en het ander over.

De nieuwe game heet Ghost Recon: Breakpoint en het zou gaan om een vervolg op Ghost Recon Wildlands, zij het mogelijk met een sterkere narratieve focus. Zo zouden we een co-op campaign voor 4 spelers krijgen, waarin alles draait rond Cole D. Walker, gespeeld door Jon Bernthal (o.a. bekend van The Walking Dead & The Punisher). Die zou rogue gegaan zijn met zijn leger van voornamelijk bewapende drones. Aan jou en je medespelers om hem te stoppen dus.

Ghost Recon: Breakpoint zou op 4 oktober verschijnen voor pc, PS4 en Xbox One. Via de Ubi Store zou een exclusieve "Wolves" Collector's Edition te koop zijn. Die zou een 24cm figurine bevatten, evenals een map, artwork, een Year 1 Pass en een Ultimate Pack, goed voor wat extra missies, voertuigen en cosmetics. Met deze editie zou de game ook drie dagen eerder te spelen zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.